Kui vaadata betoonpõrandat, võib esialgu tunduda, et see vajab lihtsalt pühkimist ja mopiga puhastamist. Tegelikult peitub iga sile ja vastupidav põrand põhjalikus ettevalmistuses…

Siit tulebki mängu põranda lihvimine. 

Rohelahendused OÜ on tegelenud betoonpõrandate lihvimise ja tasandamisega juba üle 7 aasta ning teame täpselt, kuidas viia põrandad ideaalsesse seisukorda. 

 

Miks valida põranda lihvimine?

Põranda lihvimine on üks olulisemaid etappe enne uue põrandakatte paigaldamist. 

Vana liimi, vaiba, PVC või puitkatte eemaldamine on vajalik, et uuel kattel oleks korralik ja vastupidav alus. Meie eripäraks on spetsialiseerumine erinevate põrandakatete eemaldamisel ning betoonpõrandate töötlemisel. Me eemaldame vanad kattematerjalid, lihvime ja tasandame pinna, eemaldame liimid ja plaadisegud ning parandame betoonpõrandale tekkinud praod.

 

Teenuste ulatus – lammutus ja enamat

Kuigi meie fookus on peamiselt põrandate töötlemisel, pakume ka laiemat valikut ehituslikke lammutustöid. 

Kiviseinte lammutus teenus

Lisaks põrandatele tegeleme kergvaheseinte, kiviseinte, lagede, põrandate, ja eri lammutamisega. Selle tõttu saame pakkuda paindlikut partnerlust nii väiksemates kui ka suuremates projektides.

Kui on vaja tööjõudu, saame lisaks pakkuda kõrgelt kvalifitseeritud töölisi ja tipptasemel tehnikat, et lahendada kõiki teie üldiseid muresid seoses ehituse ja lammutustöödega.

 

Kogemused ja projektid

Meie ettevõte on teostanud suuremahulisi projekte mitmes tuntud hoones. Näiteks oleme töötanud Rotermanni kvartalis, Järve keskuses, Tallink Hotellis, Nordic hoones, TV3 kanali hoones, ja paljudel muudel suurtel projektidel. 

Iga projekt on nõudnud täpsust ja ajakava järgimist, mis on omadused, mida meie kliendid kõige enam hindavad. Lisaks sellele tagame alati kiire reageerimise ja mõistliku hinnakujunduse. Need on omadused, mis muudavad meid paljudele koostööpartneritele eelistatuks.

 

Kiire ja usaldusväärne teenus

Rohelahendused OÜ eristub teistest ettevõtetest oma paindlikkuse ja kiiruse poolest. 

Meie meeskond mõistab, kui oluline on töö tähtaegadest kinnipidamine ja ootamatute olukordade lahendamine. Tänu sellele oleme suutnud luua tugeva maine nii eraisikute kui ka ettevõtete seas. 

Kui vaja, suudame kohandada oma graafikut ja pakkuda lahendusi ka kõige keerulisemates olukordades.

 

 

Põranda lihvimine ja selle hind

Kui rääkida põranda lihvimisest, on oluline arvestada, et töö maksumus sõltub mitmest tegurist, näiteks pinna suurusest ja selle seisukorrast. Meie eesmärk on pakkuda alati mõistlikku ja konkurentsivõimelist hinda, säilitades samal ajal töö kvaliteedi. 

Meie hindame läbipaistvat hinnapoliitikat – me ei tee varjatud kulutusi ega lisa üllatusi arvele. 

Põranda lihvimise hind on investeering, mis tagab teie ruumidele pikaajalise ja vastupidava aluspinna, millele saab kergesti paigaldada uue põrandakatte.

 

 

Miks kliendid meid usaldavad?

Meie kliendid, olgu need siis ehitusfirmad, korteriühistud või eraisikud, hindavad kõige enam meie võimet pidada kinni kokkulepitud ajakavast ja pakkuda sõbralikku teenindust. Me mõistame, et betoonpõranda lihvimine ja ettevalmistustööd on vaid osa suuremast projektist, seetõttu peame alati kinni tähtaegadest ja suhtleme klientidega avameelselt.

 

 

Põranda poleerimine

Kui te mõtlete oma kodu, kontori või kaubanduspinna renoveerimisele, siis põranda lihvimine on oluline samm, mida ei saa vahele jätta. Ilma korralikult ettevalmistatud põrandata ei püsi uus kate kaua ja võib kiiresti kahjustuda. Kui vana liim või plaadisegu jääb aluspinnale, võib see põhjustada uue katte lahti tulemist või ebaühtlast välimust. 

põranda poleerimine

Rohelahendused OÜ meeskond hoolitseb selle eest, et põrand oleks täiesti sile ja vastupidav enne uue katte paigaldamist.

 

 

Võtke ühendust kohe

Kui soovid kindlustada, et sinu põrandad on parimas korras ja töö saab tehtud õigeaegselt, siis ära oota liiga kaua. Meie kiirus ja paindlikkus tähendavad, et suudame tihedast graafikust hoolimata leida aja sinu projekti jaoks. Võta meiega ühendust juba täna, et vältida võimalikke viivitusi või halva ettevalmistuse tõttu tekkivaid probleeme tulevikus.

Me teame, et töö peab olema tehtud õigesti, ja oleme siin, et seda tagada.

 

Võtke meiega ühendust, ja lepime midagi kokku!